De slimme truc van fiets schoonmaken dat niemand bespreekt


Bekijk alternatieven Kosteloos verzending & retournering Stuur het product via naar jezelf, familie, vriendinnen of collega's.

Bericht door Björn97 » wo 14 september 2016 09:12 Hallo ik ben ons student en ben aan de gang betreffende mijn afstudeerproject vanwege een opleiding industrieel middel ontwerp. Omdat ik een fanatieke mountainbiker ben en ook wel eens voor enige dagen op pad ga en vervolgens zeker mijn fiets ordelijk verlangen is behouden ben ik betreffende plan om een product te kunnen ontwerpen zodat het mogelijk gemaakt mag worden.

Na 6 jaar zit het er alsnog juist op (ehmm waar de fiets niet kan zijn doorgeroest, fiets was weet flink met roesten voor ik hem spoot.. ) Omhoog

WD-40 heeft verschillende schoonmaakmiddelen teneinde het stof, vuil en roest aangaande de klaar winter met een fiets te verwijderen: dit raamwerk, de velgen en de spaken horen te flink geraken ingespoten.

Zodra fietser zul jouw ook niet gauw verdwalen in dit land vol routeborden. Niettemin mag een GPS erg praktisch hulpmiddel zijn voor het fietsen. Aangezien hetgeen mag zo’n GPS voor je verrichten? 

Zodra dit winter wordt en het eerder donker is, is dit betreffende groot waarde teneinde indien fietser goed waarneembaar te bestaan. Fietsverlichting zorgt ervoor dat jij Bekijk Verdere »

De remnaaf kan zijn onderhoudsarm en daar is alleen weinig aan te verrichten. Mochten hier dan ook moeilijkheden voordoen kom dan een momentje voor ons langs.

De Carbon Cleaner betreffende Morgan Blue reinigt dit frame en de onderdelen met je carbon fiets, zonder dit rubber met te tasten. De reiniger is eenvoudigweg op een fiets te sprayen waarna je dit vuil betreffende een doek kunt verminderen. Een Carbon Cleaner wordt geleverd in ons bus over 400 cc.

Doch daar veel over welke methoden dikwijls ook niet zonder risico voor lak ofwel bewegende delen bestaan, kiezen een meeste fietsers toch doch voor een conventionele manier betreffende doek en spons.

Chroomdelen zoals velgen, sturen ofwel bagagedragers kun je enorm netjes oplopen door het aanvankelijk op te poetsen betreffende hele fijne staalwol. Daarna ons beschermlaag met bezorgen met chroompoets.

Dit soort fiets kan zijn bovendien check here niet van betekenis, betreffende het boek kun je voor diverse soorten fietsen eenvoudig verzorging plegen en reparaties doen. De uitleg wordt ondersteund betreffende duidelijke foto’s en tekeningen. Verder ingeval je nog niet alle fietstermen heeft kan zijn het boek eenvoudig te bekijken en te benutten.

Check veelvuldig, in ieder geval 2 keertje ieder 3 maanden de bandenspanning betreffende jouw fietsband. Een geschikte bandenspanning staat op een zijkant van de buitenband. Die is uitgedrukt in bar of in psi.

Er zijn verschillende type fietsaccu’s op de markt: Ni-MH, Li-on en LiFePO4. Veruit een meeste accu’s geraken momenteel afgeleverd betreffende Li-on cellen. Omdat we dikwijls vragen krijgen over dit onderhouden betreffende fietsaccu’s hebben we allemaal hieronder vanwege u dan ook op een rijtje gezet.

*Pomp jouw banden altijd goed op. Dit zorgt er ook niet louter wegens het een fiets beter rold maar zorgt er wegens het je minder lek gaat autorijden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De slimme truc van fiets schoonmaken dat niemand bespreekt”

Leave a Reply

Gravatar